Κωδικό

"Τίποτα δεν είναι δύσκολο για εμάς σε ό,τι αφορά τη δική σας εξυπηρέτηση"

Η Γρατσίας Ι. ΑΕΒΕ (Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Audi, Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικών Αυτοκινήτων της Kosmocar A.E.)  δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για 70 χρόνια έχοντας καταγράψει στο ιστορικό της πολλές διακρίσεις και με γνώμονα να υπηρετεί την πελατοκεντρική φιλοσοφία με την οποία θεμελιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Στελεχωμένη με πάνω από 75  εξειδικευμένους υπαλλήλους, διαθέτει πιστοποιημένες μονάδες πώλησης και after sales κατά το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015  και σύμφωνα με το σύστημα συνδετικής πιστοποίησης του Volkswagen Group.

Η Gratsias αποτελείται από 2 κάθετες μονάδες συνολικής επιφάνειας 7.000 τ.μ. στη Λεωφόρο Μεσογείων 496-498, Αγία Παρασκευή. Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν σύγχρονες εκθέσεις πωλήσεων για καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, συνεργεία εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα και ειδικά εργαλεία (εφαρμόζοντας πάντα πρώτοι κάθε νέα τεχνολογική υπηρεσία που φτάνει στον χώρο του αυτοκινήτου). Φανοποιείο, βαφείο και αποθήκη ανταλλακτικών, η οποία εξυπηρετεί πάνω από 2.000 πελάτες χονδρικής (http://b2b.gratsias.gr) και λιανικής πώλησης.
Όλα τα τμήματά μας απαρτίζονται από άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, ικανό να σας προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τόσο κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας όσο και σε after sales υπηρεσίες και προϊόντα. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

 

 

Στοιχεία εταιρείας

 

Ι.Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε 

Εξουσιοδοτημένος Έμπορος / Συνεργάτης Service Kosmocar A.E.

Λ. Μεσογείων 496-498, 15342, Αγία Παρασκευή

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. : 000782701000